OVER MIJ

OVER MIJ

Mijn naam is Martin Winter en ik kom oorspronkelijk uit Hongarije. Sinds 2011 woon ik in Nederland waar ik altviool heb gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. In 2016 heb ik hier mijn Master of Music behaald. Al tijdens mijn muziekstudie interesseerde ik mij erg voor fotografie en ik ben dan ook begonnen met cursussen te volgen en het aanschaffen van geschikte apparatuur. Momenteel werk ik met een Canon 5d mark II camera en beschik ik over verschillende professionele lenzen en studio lampen.

Portretfotografie, portretseries van musici en concert fotografie zijn de gebieden waarin ik mij op dit moment gespecialiseerd heb.
Als musicus is het niet alleen leuk om mooie foto’s te hebben met je instrument, maar ook een belangrijk aspect van je carriere. Ik vind het dan ook erg leuk om musici hierbij te helpen door het leveren van goede kwaliteit foto’s!

Het zo natuurlijk en spontaan mogelijk portretteren van mensen, zowel alleen als bijvoorbeeld met familie of vrienden, vind ik altijd een mooie uitdaging! Portretfoto’s zijn altijd mooi om te hebben en ik zorg er daarom graag voor dat je je goed op je gemak voelt zodat we de beste foto’s kunnen maken.

Concerten bezoek ik al lange tijd en ook heb ik zelf concerten gegeven in verschillende landen en formaties. Het is voor mij erg leuk om als fotograaf in plaats van als musicus het concert vast te leggen en daardoor bij te dragen aan een mooie herinnering aan het concert! Natuurlijk is het ook een mogelijkheid dat ik al foto’s kom maken tijdens de repetitie. Hierdoor is het mogelijk om ook vanaf andere posities, die bij een concert niet mogelijk zijn, foto’s te maken.

Ik blijf mij graag ontwikkelen en zorg er daarom altijd voor dat ik up-to-date blijf over de nieuwste ontwikkelingen op fotografie gebied.
Neem rustig een kijkje op mijn website om een indruk te krijgen van mijn werk en bij prijzen kun je meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden die ik te bieden heb.
Hopelijk kan ik je/jullie ontmoeten voor mijn camera!